Готелі

HOTEL POLAR STAR 4*

Забронировать онлайн
Категория: Жабляк

 

Місцезнаходження:
Готельний комплекс Polar Star знаходиться в містечку Борьє, приблизно в 4 км від Жабляка, в 120 км від аеропорту Подгориця, і в 180 км від аеропорту Тивата. У 100 м від готелю знаходиться автобусна зупинка.
 
В готелі:
20 номерів і 7 вілл, включаючи 8 Standart Rooms, 2 Classic Apartments, 2 Studio Apartments, 2 Suite Apartments, 6 Duplex Apartments, 7 Vip Villas.
 
У номері:
LCD телевізор з плоским екраном, супутникове телебачення, фен, кухня (в номерах апартаменти), посуд і кухонне приладдя (в апартаментах), передпокій, фен, опалення, телефон.
 
Standart (22-30 кв.м): спальня з двоспальним ліжком, невелики передпокій, ванна кімната з душовою кабіною. Максимальне розміщення: 2 чол. Додаткове ліжко не ставиться.
Classic Apartaments (45 - 60 кв.м): двокімнатний номер; спальня з французьким ліжком, вітальня з розкладним диваном та міні-кухнею, передпокій, ванна кімната. У номерах є все необхідне кухонне приладдя, посуд, холодильник, посудомийна машина. Максимальне розміщення: 4 чол.
Studio Apartaments (45 кв.м): двокімнатний номер; спальня з французьким ліжком, вітальня з диваном і додатковим ліжком, поєднана з вітальнею кухня і їдальня, ванна кімната, спальня. У номерах є все необхідне кухонне приладдя і посуд. Максимальне розміщення: 4 чол.
Suite Apartments (40 кв.м): двокімнатний номер; спальня з двома окремими ліжками, вітальня з розкладним диваном, ванна кімната з джакузі. Номери на мансарді, мають скошені стелі. Максимальне розміщення: 4 чол.
Duplex Apartments (80 кв.м): двоповерховий номер; дві спальні (з французьким ліжком і окремими ліжками), велика вітальня з розкладним диваном, поєднана з вітальнею кухня і їдальня, дві ванні кімнати, передпокій. У номері є все необхідне кухонне приладдя і посуд. Максимальне розміщення: 5 чол.
Vip Villas (80-200 кв.м): двоповерхові котеджі, 2-3 спальні, великі вітальні з каміном, 2 ванні кімнати, кухня і обідня зона з усіма необхідними кухонним приладдям. Номери виконані у вишуканому стилі. Максимальне розміщення: 6-10 чол.
 
Інфраструктура, послуги, спорт в готелі:
24 годинний сервіс, спа-центр, 2 сауни, масажний кабінет, ігрова кімната для дітей, ресторан-таверна, бар, конференц-зал, дитячий майданчик, пральня, парковка.
 
Харчування:
Сніданки, вечері - шведський стіл.
 
Оцінка експерта:
Великий і розкішний готельний комплекс біля гірськолижного центру Жабляк. До послуг проживаючих пропонуються сучасні та комфортні номери під будь-яке розміщення. Є апартаменти з кухнею і вілли рівня VIP. Готельний комплекс спроектований в традиційному гірському стилі. Домашня атмосфера, відмінний сервіс, комфортабельні номери-апартаменти, смачне харчування. До гірськолижних спусків регулярно ходять Ski-bus. Об'єктивно один з кращих готелів курорту.
Задать вопрос

Комментарии