Готелі

Priv app Neso 3*

Забронировать онлайн
Категория: Петровац

Розташування:
У місті Петровац, в 100м від найважливіших об'єктів: крамниці, ринку, банку, автобусної станції.

Пляж:
В 300м від піщаного муніципального пляжу (лежак - 3 євро, парасолька - 3 євро), дорога йде через готель Palas. На набережній пропонують водні види спорту - за додаткову плату. В 500м від Петровца знаходиться мальовничий пляж Лучіце.

Інфраструктура:
В 2014 році було побудовано басейн (парасольки і лежаки безкоштовно), бар з напоями. На віллі 8 двомісних, 4 апартаменти 2 + 2 і 1 апартамент на 6 осіб. Більшість номерів з видом на море, інтернет, сейф в номері. Вілла знаходиться в захищеному від дороги місці. Прибирання і зміна рушників проходить кожен третій день, зміна постільної білизни - через сім днів. Праска надається безкоштовно за запитом. Можна замовити напівпансіон в найближчому ресторані «Pod Lozom». Check in - 12:00, check out - 10:00. На набережній знаходиться ряд ресторанів: Fortuna, S & M, Mediteraneo, Orada, дискотеки Castello і Ponta. Вілла підходить як для молоді, так і для сімейного відпочинку.

У номері:

У STUD: французьке ліжко, розкладне крісло, кондиціонер, холодильник, кухня з необхідним посудом, балкон, душова кабіна, фен, кабельне телебачення, сейф.
В APP 04: 2-х кімнатний номер, в спальні роздільні ліжка, в вітальні - французьке ліжко, кухня, холодильник, кабельне телебачення, кондиціонер, фен, сейф, тераса, душова кабіна.
В APP 06: 3-х кімнатний номер, 2 спальні з фанцузькими ліжками (в одній спальні - розкладне крісло), 2 ванні кімнати з душем, в вітальні: розкладний диван, 2 крісла, журнальний столик, плазмовий телевізор, їдальня зона, окрема кухня (великий холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова шафа, весь необхідний посуд), кабельне телебачення, інтернет, кондиціонер, фен, сейф, велика тераса з кріслами.
Задать вопрос

Комментарии