Готелі

MONACO 4*

Забронировать онлайн
Категория: Рафаїловичи
Місцезнаходження:
В курортному селищі Рафаїлович, на першій береговій лінії, 5 км до Будви, 25 км до аеропорту Тиват.
 
Адреса: Rafailovici, Bechicka plazha
 
В готелі:
12 номерів різноманітної планування.
 
У номері:
Повністю обладнана кухня, кабельне ТБ (4 російських каналу), безкоштовний Інтернет WI-FI, фен, сейф, кондиціонер, праска з дошкою для прасування, електричний чайник, ванна з душовою кабіною. Статеве покриття - керамічна плитка, в спальнях - ламінат.
 
2 поверх
№ 0 Studio 02 + 1 SV: ​​26м2 + тераса 3м2, французьке ліжко + розкладний диван, повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями.
№ 1 APP 04 SV: 42м2 + тераса 6м2. Вітальня - французьке ліжко + кутовий диван, вихід на терасу (кондиціонер і ТБ тільки в цій кімнаті), повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями, відокремлена барною стійкою. Спальня - французьке ліжко.
№ 2 APP 04 + 1 SV: ​​46м2 + тераса 9м2. Вітальня - розкладний кутовий диван (кондиціонер і ТБ тільки в цій кімнаті), повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями, відокремлена барной стійкою. 2 спальні: одна з французьким ліжком, друга з двома окремими ліжками
 
3 поверх
№ 3 APP 04 SV: 42м2 + 2 тераси по 3м2, одна з видом на море. Вітальня - французьке ліжко + кутовий диван, вихід на терасу (кондиціонер і ТБ тільки в цій кімнаті), повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями, відокремлена барною стійкою. Спальня - французьке ліжко, вихід на терасу з видом на стіну сусіднього будинку.
№ 4 Studio 02 + 1 SV: ​​26м2, тераса 6м2, французьке ліжко + розкладний диван, повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями.
№ 5 APP 04 + 1 SV: ​​57м2 + 2 тераси по 6м2, одна з видом на море. Вітальня - розкладний кутовий диван, вихід на терасу з видом на море (кондиціонер і ТБ тільки в цій кімнаті), повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями, відокремлена барною стійкою. 2 спальні: одна з французьким ліжком, друга з двома окремими ліжками (з терасою з видом на сусідній будинок).
 
4 поверх
№ 7 Studio 02 + 1 SV: ​​26м2, тераса 3м2, французьке ліжко + розкладний диван, повністю обладнана кухня з обіднім столом і стільцями.
 
6 поверх (Мансарда)
№ 11 APP 04 + 1 SV: ​​48м2 + 3 тераси, одна з видом на море 10м2 і 2 тераси - одна 3м2, інша 4м2 з видом на стіну сусіднього будинку. Вітальня з розкладним диваном. Вихід на терасу з видом на море (кондиціонер і ТБ тільки в цій кімнаті), міні-кухня; 2 спальні: одна з французьким ліжком, друга з 2-ма окремими ліжками. Підлога в спальнях - паркет.
№ 12 Studio 02 + 1 SV: ​​26м2 + тераса 6м2, французьке ліжко + розкладний диван, міні-кухня.
 
Інфраструктура, послуги, спорт в готелі:
Ресторан для сніданків з видом на море, прибирання і зміна рушників - щодня, постільна білизна міняється раз в 3 дні, послуги пральні за дод. плату,
 
Харчування:
Сніданки - шведський стіл.
 
Пляж:
В 200 м муніципальний піщано-гальковий пляж. Парасольки і шезлонги - за дод. плату.
 
Оцінка експерта:
Одна з кращих вілл в Рафаїлович - сонячні апартаменти на першій лінії - всі номери з великими терасами і видом на море. Апартаменти високого рівня, відмінно обладнані, гарне місце поруч з морем. Хороші дерев'яні меблі. Відсутня зелена територія. Гостинні господарі.
Задать вопрос

Комментарии