Готелі

HOTEL PONTA NOVA 4*

Забронировать онлайн
Категория: Рафаїловичи

Новий готель 2015 року, розташований в селищі Рафаїлович, над віллою PONTA, на набережній. До Старого міста Будви - 4 км. Найближча крамниця знаходиться в 30 м від готелю. Відстань до аеропорту Тиват - 27 км, до аеропорту Подгориця - 63 км.

Пляж:
50 метрів від готелю, міський, дрібна галька, на ліфті гості спускаються на набережну.
 
Інфраструктура:
В готелі 34 номери з видом на море, рецепція, лобі бар, безкоштовний парткінг, відкритий басейн, 3 відкриті тераси з лежаками (безкоштовно), дитячий майданчик, харчування в ресторані Kapetanova Konoba поруч з готелем на березі моря. З готелю гості на ліфті спускаються в ресторан і на пляж. Check in - 14:00, check out - 12:00.
 
У номері:
В DBL SV: просторий номер, французьке або окремі ліжка, розкладний диван, ванна кімната, плазмовий телевізор, інтернет, сейф, кондиціонер, холодильник, велика тераса з видом на море. Максимальне розміщення - 3 дор + 1 дитина.
B STUD 04 SV: просторий номер, французьке або окремі ліжка, розкладний диван, кухня, ванна кімната, плазмовий телевізор, інтернет, сейф, фен, праска, кондиціонер, холодильник, велика тераса з видом на море. Максимальне розміщення - 4 дор.
B APP 05 SV: двокімнатний номер, в спальні французьке ліжко, у вітальні розкладний диван, крісло, кухня, ванна кімната, плазмовий телевізор, інтернет, сейф, фен, праска, кондиціонер, холодильник, велика тераса з видом на море. Максимальне розміщення - 5 дор.
B APP 06 SV: трикімнатний номер, 2 окремі спальні з французькими ліжками, у вітальні розкладний диван, крісло, кухня, їдальня зона, ванна кімната, пральна машина, плазмовий телевізор, інтернет, сейф, фен, праска, кондиціонер, холодильник, велика тераса з видом на море. Максимальне розміщення - 6 дор.
Задать вопрос

Комментарии