Готелі

Готель Aleksandar Hotel & wine Bar Rafailovici 4*

Забронировать онлайн
Категория: Рафаїловичи

Розташування: Новий готель 2013 року, розташований в околицях Рафаїловичі, на набережній.

До Старого міста Будви - 4 км. Найближчий магазин знаходиться в 30 м від готелю. Відстань до аеропорту Тіват - 26 км, до аеропорту Підгориці - 63 км, до Дубровника - 93 км.

 

Територія: Інтер'єр та дизайн готелю Виконання у сучасности стилі та Створений для того, щоб максимально підкресліті роскоші та создать неповторний атмосферу для комфортного відпочинку гостей.

Інфраструктура: До послуг гостей - SPA-центр з джакузі та масажних кабінетом, сауною, тренажерним залом, ресторан Із великою терас, звідки відкрівається прекрасний панорамний вид на Адріатічне море, винотека. Прибирання номерів - кожен день.


Ресторан і винний бар "АЛЕКСАНДР" може розмістити до 200 осіб і є одним із найкращих ресторанів Чорногірського побережжя.

Ресторан організовує ділові сніданки та страви, для гостей готелю можливо організує гала-ужин або коктейлі з оптимальним співвідношенням якості та цін.

Розміщення: Усі номери оснащені останнім словом техніки з використанням найсучасніших технологій.

Номери:

STD: однокімнатний номер з французькою ліжком, розкладене крісло, міні-бар, сейф (безкоштовно), ванна кімната, фен, телевізор, Інтернет, центральне кондиціонування, балкон / французький балкон. Максимальне розміщення - 3 чел (22 м2).

APARTMENT: всього 6 номерів (3 з видом на море), просторий номер з виделеною спальною зоною з французьким ліжком та гостьовою зоною з розкладним диваном, журнальним столиком та креслом. Міні-бар, сейф (безкоштовно), ванна кімната, фен, телевізор, Інтернет, центральне кондиціонування, балкон / французький балкон. Максимальне розміщення - 3 дорослих або 2 дорослих + 2 дітей (40 м2)

Пляж: У 5 метрах від вил, міської, зонтики та лежаки для додаткової плати, пісок, мелка галька

Задать вопрос

Комментарии