Готелі

HOTEL ADROVICH 4*

Забронировать онлайн
Категория: Светі Стефан
Розташування:
Готель розташований в винятковому місці, в селищі Святий Стефан, в 8 км від Будви (2 євро - міський автобус Olimpia Express). Поруч вся необхідна інфраструктура - автобусна зупинка, крамнички і ресторани: Sumet, Drago, Restaurante R. Всього в декількох хвилинах ходьби - парк колишньої королівської резиденції Милочер.

В готелі:
Замок-готель, виконаний в стилі середньовічного бароко. Цілодобова стійка реєстрації, ресторан національної та європейської кухні, простора тераса з видом на море і острів Святого Стефана, оглядовий майданчик, лобі-бар, сейф, пральня, парковка для гостей готелю. Check in - 12:00, check out - 10:00. Готель підходить для усамітненого відпочинку. Для розміщення пропонується 22 номери, загальною місткістю 75 осіб - двох-, трьох- і чотиримісні. Всі номери з видом на море і на острів Св. Стефана.

В APP 02: Кондиціонер, двоспальне ліжко, кабельне телебачення, ванна кімната, фен, міні-бар, чайник.
B APP 03: Дві суміжні спальні, в одній - двоспальне ліжко, в іншій - односпальне. Кондиціонер, кабельне телебачення, ванна кімната, фен, міні-бар, чайник, кухня.
B APP 04: Дві окремі спальні з двоспальними ліжками (є можливість доставити ліжко). Кондиціонер, кабельне телебачення, ванна кімната, фен, міні-бар, чайник, кухня.

Інфраструктура, послуги, спорт в готелі:
В готелі є кафе, ресторан і закусочна, звідки відкривається шикарний панорамний вид на півострів Святий Стефан. Ресторан пропонує оригінальні страви і великий вибір страв світової кухні. Так само в готелі є рибний ресторан. Ресторан працює по системі замовного меню. Сніданок включений у вартість проживання. Поснідати чи пообідати Ви зможете на терасах, з яких відкривається фантастичний вид на море. Повечеряти - в закритому залі ресторану, стилізованому під старовинний замок. На стінах «замку» - старовинні картини, на спеціальних стелажах - кращі вина. Камін доповнить враження і додасть затишку Вашій вечері.

Пляж:
У 180 м від галькового муніципального пляжу (лежак - 5 євро, парасолька - 3 євро). Є свій спуск до моря. Поруч з селищем знаходиться найзнаменитіший пляж Чорногорії - пляж Королеви.
Задать вопрос

Комментарии