Готелі

Готель Ruza Vetrova 4*

Забронировать онлайн
Категория: Ульцинь
Розташування:
Готель розташувався в містечку Добра вода, що в 12 км від міста Бар у напрямку до Ульцин, і 15 км від міста Ульцинь. Байрон, на якому знаходиться готель-курорт, відомий своїм найчистішим повітрям і водою. Мис являється повітряною лазнею, місцем перетину рози вітрів, за яким готель і отримав свою назву. Це місце популярне серед любителів дайвінгу. Готель-курорт Ruza Vjetrova є володарем нагороди Wild Beauty Award за Кращий новий готель 2009 року в Чорногорії.
 
Інфраструктура готелю:
Масажні кабінети, 2 басейни, зоопарк, дитячий майданчик, фото-тераса, сувенірна крамниця, амфітеатр, нічного клубу, спортивні майданчики (великий спортивний майданчик для волейболу, футболу, тенісний корт), безкоштовна парковка, а також готель надає послуги по обслуговуванню номерів, пральня, хімчистка, послуги з прасування одягу.
 
Ресторани і бари:
Середземноморський ресторан на 100 місць (пансіон);
Pasteria e Gelateria - пропонуються фруктові десерти, морозиво і піца;
ресторан Konoba - пропонує страви національної кухні, а також вино з місцевого льоху;
бар Beach Bar - займає 2 тераси готелю і пропонує різноманітні напої та десерти.

В готелі:
3 помаранчевих, 3 чорно-білих, 3 червоних, 4 синіх, 4 зелених апартаменти (Junior Suite), а також 4 апартаменти Lux. Всі апартаменти розрізняються за кольором декору. У новому крилі готелю (2012 року) розташовані стандартні номери DBL / TWIN.
 
Номери:
DBL / TWIN: 27м2, тераса, телефон, радіо, супутникові канали і кабельні канали, ТБ з плоским екраном, сейф, кондиціонер, міні-бар, робочий стіл, гостиний куточок, подовжені ліжка (більше 2м), диван, шафа / гардероб, фен, туалетні приналежності, капці, ванна або душ.
Junior Suite: 35м2, французьке ліжко і розкладний диван, кондиціонер телефон, кабельне телебачення, доступ до Інтернету, міні-бар, сейф (безкоштовно), тераса з видом на море, ванна, фен, косметика.
APP Lux: 70м2, 2 спальні, вітальня з розкладним диваном, міні кухнею, кондиціонером, телефоном, міні-баром, сейфом, телевізором, інтернетом і терасою з видом на море, ванною кімнатою з джакузі, феном, косметикою.
 
Пляж:
Власний, лежаки, парасольки і рушники надаються безкоштовно.
Більше інформації - http://www.ruzavjetrova.me/ru/
Задать вопрос

Комментарии