Готелі

Апартаменти Ana 3*

Забронировать онлайн
Категория: Котор
Розташування:
Будинок знаходиться в мальовничому місці, в курорті Котор, на самому березі моря.
 
Територія:
Зі своїм зеленим садом, прекрасним видом на море і власним невеликим пляжем, будинок є ідеальним місцем для сімейного відпочинку або відпочинку однієї компанії. В саду є місце для барбекю.
 
Номер:
Апартаменти категорії LUX абсолютно нові, обладнані новою сантехнікою і меблями в дерев'яних тонах, з великими терасами з видом на море.
У всіх апартаментах: кондиціонер, плазмовий телевізор (пакет російських каналів), фен, душ, паркетна підлога у вітальні, в кухні плитки.
 
Апартаменти №1 - бічний вид на море, площа 60 м2: спальня з двома роздільними ліжками, складеними разом, вітальня і кухня. У вітальні розкладається тримісний диван. Дві тераси, вихід на терасу зі спальні і вітальні.
Апартаменти №2 - прямий вид на море з великою терасою, площа 120 м2. На двох рівнях: на першому рівні - вітальня, їдальня і кухня. На другому рівні - ванна кімната, спальня з французьким ліжком і кімната з двома односпальними ліжками і дитячим ліжком, три тераси.
 
Сервіс:
Wi-Fi безкоштовно, щоденне прибирання, щоденна зміна рушників (крім того, гості можуть брати рушники за потребою), зміна постільної білизни раз в тиждень (на вимогу якомога частіше).
 
Пляж: платформа. На власному пляжі лежаки і парасольки безкоштовні.

 

Задать вопрос

Комментарии