Готелі

Апартаменти Eneida 3*

Забронировать онлайн
Категория: Ульцинь
Розташування:
Комплекс котеджів, які знаходяться в прекрасній бухті Лиман міста Ульцинь в 10 м від моря в оточенні оливкових дерев.
 
Номер:
Всі апартаменти мають вигляд на море, кондиціонер, терасу, доступ в Інтернет, супутникове телебачення.
 
Studio 02: 20м2, тераса з видом на море 6м2, два ліжка, з'єднані разом. Міні-кухня з холодильником і плитою і всім необхідним для приготування їжі. Ванна кімната - душова кабіна.
Studio 03: 30м2, тераса з видом на море 8м2, двоспальне ліжко і односпальне ліжко. Міні-кухня з холодильником і плитою всім необхідним для приготування їжі. Ванна кімната - душова кабіна.
Є дворівневі Studio 03 (№8): на другому поверсі спальня з трьома окремими ліжками (дві складені разом), тераса з видом на море 3м2.
App (1 + 1): 50м2. Спальня з двоспальним ліжком. Вітальня з розкладним диваном. Кухня з плитою та холодильником і всім необхідним для приготування їжі, обідній стіл і стільці. Ванна кімната - душова кабіна. Кондиціонер, супутникове телебачення та тераса з видом на море.
Lux App (1 + 1): 70м2, двоповерхові апартаменти на 4-х чоловік. На першому поверсі знаходиться спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з душем і невеликою терасою 4м2. На другому поверсі знаходиться вітальня, де є диван, який розкладається (для двох осіб). Кухня з плитою та холодильником і всім необхідним для приготування їжі, обідній стіл і стільці. Кондиціонер, супутникове телебачення та тераса з видом на море 10м2.
Bungalow (1 + 1): невеличкий окремий котедж, розташований між оливковими деревами, площа 60м2. Розрахований на чотирьох чоловік. Спальня з двоспальним ліжком. Вітальня з диваном, який перетворюється в двоспальне ліжко. Кухня з плитою та холодильником і всім необхідним для приготування їжі, і обіднім столом. Ванна кімната з душовою кабіною. Кондиціонер, супутникове телебачення та тераса з видом на море 18м2.
 
Сервіс:
Зміна рушників кожні 2 або 3 дні або за домовленістю; зміна білизни раз на 5 днів або за домовленістю.
 
Пляж:
Власний, платформа. Лежаки і парасольки - безкоштовно для гостей апартаментів.
Задать вопрос

Комментарии