Готелі

PRIVATE VILLA 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія

Місцезнаходження: вілла розташована в курортному містечку Бечічі, 26 км. від аеропорту Тиват, 74 км від Дубровника, в 3 км від Старого міста Будви, поруч з готелем Сплендід.

На віллі: загальна площа вілли 250 м2, 3 поверхи. На 1-му поверсі - кухня-їдальня, вітальня, ванна кімната, на 2-му поверсі - 2 спальні, великий хол і при кожній спальні ванна кімната, спальні з великими терасами, на 3-му поверсі - величезна тераса і ванна кімната, великі клодові. Кухня повністю обладнана кухонним приладдям і технікою (холодильник, плита, духовка, мікровалновая піч).

У номері: ванна, супутникове ТБ, телевізор, телефон.

Інфраструктура, послуги, на віллі: великий басейн, шезлонги, паркінг на 5-6 машин, гараж. Фруктовий сад (апельсини, мандарини, лимони, яблука, ківі, гранати і виноград), 4 пальми і 11 олив. На території знаходитися маленький будиночок 70 м2. У будинку 2 спальні і вітальня, розрахований на 6 осіб.

Харчування: без харчування.

Пляж: перебувати 50 м від вілли. Лежаки і парасольки - за додаткову плату.

Оцінка експерта: окремо стоїть вілла, здається вся повністю. Можливо також взяти в оренду маленький будиночок, який стоїть окремо на території. Вілла прекрасно підійде для туристів, які хочуть орендувати будинок окремо від господарів. Знаходиться в мальовничому місці. З видом на море.

Задать вопрос

Комментарии