Готелі

CONTESSA APARTMENTS 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія
Місцезнаходження:
Невеликий сучасний апарт-готель знаходиться в тихому районі Будви, в 650 м від Старого міста, на височині, в 450 м від найближчого пляжу. Поруч є вся необхідна інфраструктура: продуктовий магазин, ресторани і кафе. Готель відкритий в 2007 році.
 
В готелі:
10 довх-, трьох- і чотиримісних апартаментів і студіо.
 
У номері:
Кондиціонер, телевізор з кабельними каналами, ванна кімната з душовою кабіною, Інтернет (Wi-Fi безкоштовний), міні-кухня, балкон/тераса, сейф.
 
DBL: спальня, кухонний блок, балкон, ванна кімната. Максимальне розміщення: 2 чол.
STUDIO: спальня, розкладне крісло, кухонний блок, зона їдальні, балкон/тераса, ванна кімната. Максимальне розміщення: 3 чол.
APPARTAMENT LUX: двокімнатний номер, спальня, вітальня з розкладним диваном, кухонний блок і зона їдальні, тераса, ванна кімната. Максимальне розміщення: 4 чол.
 
Інфраструктура, послуги, спорт в готелі:
Парковка, Інтернет (безкоштовний - дротовий і бездротовий), 2 просторі тераси з видом на море і Старе місто. Щоденне прибирання та зміна рушників, зміна постільної білизни - 2 рази в тиждень.
 
Харчування: без харчування.
 
Пляж:
450 м до пляжу, муніципальний, парасольки і лежаки - за додаткову плату.
 
Оцінка експерта:
Сучасні комфортні апартаменти з усіма зручностями. З номерів відкривається чудовий вид на місто і Будванську затоку. Розташування апарт-готелю надає можливість отримати насолоду від всіх розваг, які Будва пропонує своїм туристам, поєднуючи з тишею і комфортністю проживання.

 

Задать вопрос

Комментарии