Готелі

VILLA BMV 4*

Забронировать онлайн
Категория: Светі Стефан
Місцезнаходження:
Villa BMV розташована на курорті Святий Стефан. Знаходиться в 200 м від одного з найкрасивіших пляжів Середземномор'я. У 20 м від вілли знаходиться невеликий торговий центр, в якому крім крамниць є також кілька ресторанів. Відстань до аеропорту Тиват - 30 км, Дубровник - 80 км.
 
У номері:
У всіх апартаментах: ванна кімната, ТБ (російський Перший канал), кондиціонер, фен, міні-кухня (обладнана, з електрочайником), сейф (за додаткову плату), тераса.
У всіх номерах: ванна кімната, ТБ (російський Перший канал), кондиціонер, міні-бар, фен, сейф (за додаткову плату), тераса.
 
Інфраструктура, послуги, спорт в готелі:
Вілла з власним рестораном на 40 місць і прекрасним видом на о. Св. Стефан. Недалеко від вілли кілька ресторанів і міні-маркет. Також є загальна велика тераса. Не приймаються гості з тваринами, дозволено готувати. В апарт-готелі - Інтернет WI-FI безкоштовний. Прибирання в номерах, зміна постільної білизни, зміна рушників.
 
Харчування:
Сніданок - шведський стіл.
 
Пляж:
У вілли немає власного пляжу, гості користуються муніципальною частиною пляжу селища Святий Стефан, дрібна галька - пісок.
 
Оцінка експерта:
Світлі, добре обладнані номери й апартаменти. Підходить для спокійного економічного відпочинку.
Задать вопрос

Комментарии