Готелі

SUN ROSE APARTMENTS 4*

Забронировать онлайн
Категория: Светі Стефан
Місцезнаходження:
Вілла знаходитися в 50 м від пляжу Святий Стефан, в 50 м від моря, 9 км від Будви, 29 км від аеропорту Тиват.
 
В готелі:
3 поверхи, 15 затишних повністю обладнаних апартаментів, сауна, адміністрація, з маленьким затишним кафе.
 
У номері:
Кондиціонер, ТБ, телефон, сейф, обладнана міні-кухня, душ / туалет або ванна, фен, балкон або тераса з літнім столом і стільцями, вид на море або бічний вид на море.
 
APP 04 № 1 Двокімнатний апартамент складається зі спальні та вітальні, розрахований максимум на 4 особи, площа 34 м2 + велика тераса 12 м2 з прямим видом на о. Св. Стефан. У спальні - французьке ліжко на 2-х чоловік, у вітальні - розкладний диван на 2-х чоловік. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
APP 04 № 2 LUX Двокімнатний апартамент складається зі спальні та вітальні, розрахований максимум на 4 особи, площа 53 м2 + велика тераса 17 м2 з прямим видом на о. Св. Стефан. У спальні - французьке ліжко на 2-х чоловік, у вітальні - розкладний диван на 2-х чоловік і крісло. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ (масажна кабіна з музикою) / туалет.
APP 04 № 4 Двокімнатний апартамент складається зі спальні та вітальні, розрахований максимум на 4 особи, площа 34 м2 + велика тераса (11 м2) і власний сад, які дивляться в бік моря. У спальні - французьке ліжко на 2-х чоловік, у вітальні - розкладний диван на 2-х чоловік, крісло. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
APP 04 -05 № 5 Двокімнатний апартамент, завершено в 2007 році, складається з спальні і великої вітальні, розрахований максимум на 5 чоловік, площа 40 м2 + тераса 11 м2 і власний сад дивляться в бік моря. У спальні французьке ліжко на 2-х чоловік, у вітальні розкладний диван на 2-х чоловік, розкладне крісло. Повністю обладнана велика кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
Studio 02 + 1 № 8 Однокімнатний апартамент розрахований максимум на 3 чоловік, площа 23 м2 + велика тераса 17 м2, накрита тентом і власний сад, які дивляться в бік моря. У номері - французьке ліжко на 2-х чоловік і розкладне крісло на одну людину. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
Studio 02 + 1 № 10 Однокімнатний апартамент розрахований максимум на 3 особи, площа 23 м2 + тераса 8 м2 з боковим видом на море. У номері - французьке ліжко на 2-х чоловік і розкладне крісло на одну людину. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), ванна / туалет.
Studio 02 + 1 № 11 Однокімнатний апартамент розрахований максимум на 3 особи, площа 23 м2 + тераса 10 м2 з боковим видом на море. У номері - французьке ліжко на 2-х чоловік і розкладне крісло на одну людину. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), ванна / туалет.
Studio № 10 і №11 можна з'єднати в один великий номер.
APP 04 № 12 Двокімнатний апартамент складається зі спальні та вітальні, розрахований максимум на 4 особи, площа 34 м2 + тераса 10 м2 з боковим видом на море. У спальні - французьке ліжко на 2-х чоловік, у вітальні розкладний диван на 2-х чоловік. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
Studio 02 № 13 Однокімнатний апартамент розрахований максимум на 2 особи, площа 21 м2 + балкон 4 м2 з боковим видом на море. У номері французьке ліжко на 2-х чоловік. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет.
Studio 02 № 14 Однокімнатний апартамент розрахований максимум на 2 особи, площа 21 м2 + балкон 4 м2 з боковим видом на море. У номері два окремі ліжка. Повністю обладнана кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет. Студіо знаходиться на останньому поверсі і має скошені стелі.
APP 06 №15 Великий трикімнатний апартамент складається з 2-х спалень і вітальні, розрахований максимум на 6 осіб, площа 63 м2 + тераса (14м2) з прекрасним боковим видом на море. У 1-й спальні французьке ліжко на 2-х чоловік, у 2-й спальні два окремих ліжка, у вітальні розкладний диван на 2-х чоловік і 2 розкладних крісла. Повністю обладнана велика кухня (плита, холодильник і набір посуду), душ / туалет. Апартамент знаходиться на останньому поверсі і має скошені стелі.
 
Пляж:
В 50 м від вілли, пляж муніципальний піщано-гальковий. Лежаки і парасольки за дод. плату.
 
Харчування: без харчування.
 
Оцінка експерта:
Одна з кращих вілл на Святому Стефані. Знаходиться в 50 м від міського пляжу. Славиться своїм чудовим садом з численними середземноморськими рослинами. Вишуканий інтер'єр всіх повністю обладнаних номерів подарує вам комфорт проживання. Вілла рекомендується для спокійного сімейного відпочинку. Працює цілий рік.
Задать вопрос

Комментарии