Готелі

Sirena Marta 3*

Забронировать онлайн
Категория: Сутуморе

Розташування: У тихому містечку Сутоморе - передмісті міста Бар. Поруч є вся необхідна інфраструктура - магазини, кафе, ресторани, пляжні бари, продуктовий ринок, автобусна станція. Відстань до аеропорту Тіват - 55 км., Відстань до аеропорту Подгоріца - 45 км.

Інфраструктура: Стійка реєстрації, парковка з відеоспостереженням для гостей готелю, ресторан, кафе-бар, літня тераса, інтернет. Для розміщення пропонуються дво- і терхместние номери й апартаменти на 4 і 5 чоловік.

Номери:

STD: Французька або окремих ліжка, кондиціонер, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною, тераса, холодильник. Максимальна розміщення-4 дор.

STUD 04: Кімната поділена на зони (перегородкою). У спальній зоні - французька або окремих ліжка, у вітальні зоні - розкладний диван або 2 розкладні крісла, кухня з необхідним посудом і холодильником, обідня зона. Кондиціонер, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною, тераса.

АРР 05: Спальня з французької та односпальним ліжками, вітальня з розкладним диваном, кухня з необхідним посудом і холодильником, обідня зона. Кондиціонер, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною, тераса.

Пляж: у 250 м. Від міського піщано-галькового пляжу, протяжністю більше 1,5 км. Пляж обладнаний лежаками і парасольками (платно) і оточений зеленню і оливковими деревами.

Задать вопрос

Комментарии