Готелі

Sky View Luxury Apartments 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія

До пляжу можна дійти всього за 2 хвилини. Комплекс апартаментів Sky View Luxury знаходиться в Будві, всього в 2 хвилинах ходьби від популярного пляжу Словенска. Комплекс займає верхній поверх сучасної будівлі і має в своєму розпорядженні безкоштовним Wi-Fi, безкоштовним паркуванням і розкішними номерами і апартаментами.

Всі номери та апартаменти оснащені кондиціонером і оформлені в стилі модерн. У розпорядженні гостей ЖК-телевізор з кабельними каналами, диван і сейф. У кожному номері і апартаментах облаштована власна ванна кімната з душем.

Пляж Словенска відомий своїми численними спортивними спорудами, барами, ресторанами та крамницями. Прогулянка до Старого міста Будви займе 10 хвилин. Його основними пам'ятками є церкви і стіни в венеціанському стилі.

До автобусного вокзала Будвы можно дойти за 5 минут. Расстояние от комплекса апартаментов Sky View до международного аэропорта Тивата составляет 22 км.

До автобусного вокзалу Будви можна дійти за 5 хвилин. Відстань від комплексу апартаментів Sky View до міжнародного аеропорту Тивата складає 22 км.

Апартаментів: 9

Зручності:

Безкоштовна парковка
Безкоштовний Wi-Fi
Трансфер від/до аеропорту
Сімейні номери
Номери для некурящих
Задать вопрос

Комментарии