Готелі

Priv app Andric Lux

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія
Розташування:
Знаходиться в тихому спокійному районі Будви, недалеко від автовокзалу, в 750 м від Старого міста, в 600 м від міського пляжу, в 23 км від аеропорту Тіват і 60 км від аеропорту Подгориці.
 
Пляж:
В 600 м від піщано-галькового пляжу Словенска Плажа (лежак - 3 євро, парасолька - 3 євро), в 750 м від дрібно-галькового пляжу Могрен (вхід на пляж - 1 євро/ день, лежак - 5 євро, парасолька - 3 євро).

Інфраструктура:
Нова чотириповерхова будівля з ліфтом, парковка на 10 машин, поруч знаходиться кафе і спортивний зал, мінімаркет в 50 метрах. Прибирання і зміна рушників - кожен третій день, зміна постільної білизни - через сім днів. Можна замовити сніданки або напівпансіон в найближчих ресторанах. Check in - 12:00, check out - 10:00.

У номері:
В APP 02- 1 BED ROOM: двокімнатний номер, в спальні французьке ліжко, у вітальні розкладний диван, телевізор, кондиціонер, повністю укомплектована кухня, обідній стіл, холодильник, чайник, TV з російським каналом, доступ до Інтернету, ванна кімната з душовою кабінкою, балкон. Максимальне розміщення - 4 людини.
В APP 04- 2 BED ROOM: трикімнатний номер, 2 спальні і вітальня, в одній спальні французьке ліжко, в другій два окремих ліжка, у вітальні розкладний диван, телевізор, кондиціонер, повністю укомплектована кухня, обідній стіл, холодильник, чайник, TV з російським каналом, доступ до Інтернету, ванна кімната з душовою кабінкою, балкон. Максимальне розміщення - 6 людей.

 

 
Задать вопрос

Комментарии