Готелі

Priv app Danica Franeta

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія
Розташування:
Розташована в центрі Будви, в 100 м від центрального ринку і супермаркету, а також пошти, в 300 м від Старого міста і пляжу Могрен. У 23 км від аеропорту Тиват і в 60 км від аеропорту Подгориця.
 
Пляж:
В 100 м від піщано-галькового пляжу Словенска Плажа (лежак - 3 євро, парасолька - 3 євро), в 300 м від дрібно-галькового пляжу Могрен (комплект з двох лежаків і парасольки - 15 євро).
 
Інфраструктура:
Двоповерхова будівля з закритою територією (поруч з віллою Franeta), паркінг для гостей безкоштовно. Всього 4 номери, на другому поверсі загальна тераса і кухня для гостей. Check in - 12:00, check out - 10:00. Поруч з готелем знаходиться ресторан «Акваріус», і набережна, яка крім ресторанів пропонує великий вибір розваг.
 
У номері:
В DBL STD: однокімнатний номер на другому поверсі, французьке ліжко, кондиціонер, чайник, кабельне телебачення, інтернет, холодильник, чайник, ванна кімната, балкон. Можна користуватися загальною кухнею на поверсі. Площа номера - 11 м2.
У STUD 02 PRIZ: однокімнатний номер на першому поверсі, перед входом в номер є тераса обладнана столом і стільцями, в номері два окремі ліжка, кондиціонер, кабельне телебачення, інтернет, холодильник, ванна кімната, міні-кухня, чайник, необхідний посуд. Площа номера - 15 м2.
B APP 03 + 1: двокімнатний номер на другому поверсі, в спальні - французьке або окремі ліжка, у вітальні французьке ліжко, кухня, чайник, необхідний посуд, холодильник, кондиціонер, кабельне телебачення, інтернет, ванна кімната, балкон. Площа номера - 25 м2.

 

Задать вопрос

Комментарии