Готелі

Villa Pjerotic

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія
Розташування:
Будівля 2013 року!!! У центрі Будви, в 100 м від центрального ринку, супермаркету і пошти, в 350 м від Старого міста і пляжу Могрен. У 23 км від аеропорту Тиват і в 60 км від аеропорту Подгориця.
 
Пляж:
В 200 м від піщано-галькового пляжу Словенска Плажа (лежак - 2 євро, парасолька - 2 євро), в 300 м від дрібно-галькового пляжу Могрен (вхід на пляж - 1 євро / день, лежак - 5 євро, парасолька - 3 євро).
 
Інфраструктура:
Нова будівля побудована в 2013 році, 7 поверхів, ліфт, інтернет Wi-Fi. Зміна рушників - кожен третій день, зміна постільної білизни - кожні сім днів. Можна замовити сніданки або напівпансіон в найближчих ресторанах «L & M» або «Obala». Check in - 12:00, check out - 10:00. Поруч з віллою знаходиться набережна, яка пропонує масу розваг: дискотеки, ресторани, кафе швидкого харчування, сувенірні лавки.
 
У номері:
B APP 04 + 2: трикімнатний номер, дві окремі спальні (французьке ліжко), у вітальні - розкладний диван, кухня, холодильник, необхідний посуд, кондиціонер, два плазмових телевізори, у ванній кімнаті - душова кабіна, пральна машина, просторий балкон. Площа номера - 58 м2. Максимальне розміщення - 6 дорослих.

 

 
Задать вопрос

Комментарии