Готелі

Priv app SVAROG 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія

Розташування:

У селищі Бечічі, напроти готелю «Сплендід», в 50 м від пошти і найближчої крамниці. Вілла знаходиться на другій лінії, за дорогою.

У 2км від Будви. Поруч є вся необхідна інфраструктура - аквапарк, аптека, ресторан національної кухні stari hrast, на пляжі можна покуштувати страви з піцерії azurro і ресторану maxim, в 15 хвилинах ходьби - дискотека mojito. Вілла побудована в 2019 році.

Пляж:

муніципальний, в 70м від готелю, піщано-гальковий (2 лежака + 1 парасольку -8 євро), куди можна дістатися по надземному переходу, водні види спорту - за додаткову плату.

Через дорогу (при готелі mediteran) знаходиться аквапарк, вартість для дорослих - 15 € / день, для дітей 10 € / день. Харчування в ресторані вілла IVANOVIC 2016.

Інфраструктура:

на віллі 23 номерів класу люкс (двох і тримісні) і 3 апартаменти.

Рецепція, ліфт, відкрита тераса з видом на море. check in - 12:00, check out - 10:00.

У номері:

LUX ROOM SV: в номері французьке ліжко, можливість додаткового місця, ванна кімната з душовою кабіною, фен, кондиціонер, холодильник, плазмовий телевізор, інтернет, балкон з видом на море. Площа номера 15-25 м. Максимальне розміщення 3 людини.

LUX STUDIO SV: однокімнатний номер на останньому поверсі, французьке ліжко і односпальне ліжко, ванна кімната з душовою кабіною, фен, кондиціонер, міні кухня, холодильник, чайник, плазмовий телевізор, інтернет, балкон з видом на море. Площа номера 25 м. Максимальне розміщення 3 людини.

Задать вопрос

Комментарии