Готелі

Готель Palma****

Забронировать онлайн
Категория: Тиват

https://hotelpalma.me/ 

Адреса: Šetalište Iva Vizina br. 8, 85320 Tivat

Розташування: Готель Palma 4 * розташований на березі курортного міста Тіват. Повністю відремонтований в 2016 році.
Готель знаходиться в 8 км від міста Котор. З вікон готелю відкривається приголомшливий вид на Тіватскій затоку.

Інфраструктура: Wi-Fi, тераса для засмаги, ресторан, снек-бар, ресторан a la cart, бар, Спа-центр, конференц-зал, ліфт, пральня.

Спа центр
У 2016 році в готелі відкритий Спа-центр: басейн з гідромасажем, фінська сауна, парова лазня, кімната відпочинку, масажні кабінети.
У готелі функціонує сучасно обладнаний тренажерний зал.

Конференц зал
На першому поверсі готелю розташовані 2 кімнати переговорів - велика кімната розрахована на 50 чоловік і прекрасно підходить для проведення семінарів і конференцій, друга трохи менше і розрахована на 10 чоловік.

Розміщення: У номерах є ванна кімната, душ, туалетні приналежності, фен, телевізор з плоским екраном, кабельне ТБ, телефон, міні-бар, Wi-Fi, сейф, кондиціонер.

Номери:

Стандартні номери
Dbl: 18 м2, французьке ліжко або два окремі ліжка, кондиціонер, міні-бар, телевізор з плоским екраном, кабельні канали, Wi-Fi, сейф, власна ванна кімната з безкоштовними туалетно-косметичними приладдям, фен. Є номери з видом на море. У деяких номерах є балкон.
Максимальне розміщення - 2 чол.

Двомісний покращений номер
Dbl Superior SV: 21 м2, вид на море, французька ліжко, диван-ліжко, кондиціонер, міні-бар, телевізор з плоским екраном, кабельні канали, Wi-Fi, сейф, власна ванна кімната з безкоштовними туалетно-косметичними приладдям, фен.
Максимальне розміщення - 3 людини.

Харчування:
сніданок - "шведський стіл".

Ресторан готелю вміщує 200 чоловік і розрахований на проведення банкетів і корпоративів.

Пляж:
До послуг гостей приватний пляж готелю, який знаходиться в 5 метрах і тераса для засмаги. Лежаки, парасольки - безкоштовно.

Задать вопрос

Комментарии