Готелі

Готель Wind Rose

Забронировать онлайн
Категория: Добра Вода

Відокремлений готель з романтичною назвою "Роза вітрів" з власним пляжем і рестораном з видом на море підійде закоханим парам, романтикам!

Розташування: Готель розташувався в містечку Добра Вода, що в 12 км від міста Бар і 15 км від міста Ульцинь. До аеропорту Тіват 69 км, до аеропорту Подгориці - 56 км.

Мис, на якому знаходиться готель-курорт, відомий за своїм найчистішому повітрю і воді. Курорт використовує спеціальні апарати з очищення морської води біля пляжної зони готелю!

Мис є повітряної лазнею, місцем перетину рози вітрів. Це місце популярне серед любителів дайвінгу.

У годині їзди від Будви на березі моря розкинувся містечко з красивою назвою Добра вода. Місце унікальне своїм мікрокліматом- м'який морське повітря, легко дихається навіть у літню спеку! Туристи з великих міст із захватом говорять, що тут повітря можна пити кружками!

Територія: Масажні кабінети і салон краси, 2 басейни з морською водою, дитячий майданчик, дитячий клуб, фото-тераса, сувенірний магазин, амфітеатр, нічний клуб, спортивні майданчики (великий спортивний майданчик для волейболу, тенісний корт, настільний теніс), безкоштовна парковка.

Ресторани і бари: середземноморський ресторан на 100 місць (пансіон) з панорамним видом на море; ресторан Konoba пропонує страви національної кухні, а також вино з місцевого льоху; бар Beach Bar займає 2 тераси готелю і пропонує різноманітні напої та десерти.

Послуги готелю: обслуговування номерів, пральня, хімчистка, послуги з прасування одягу.

Розміщення: 129 номерів і апартаментів від комфортабельних Deluxe room до шикарних апартаментів для молодят.У номерах є балкон або тераса, ванна кімната з душем, LCD TV, кондиціонер, сейф (платно), фен, міні-бар, чайні прилади, Wi-Fi (безкоштовно).

Номери:

DBL + ex.bed Superior: 30м2, тераса з видом на море або парк, двоспальне ліжко або два окремі ліжка, диван-ліжко, телефон, радіо, супутникові канали та кабельні канали, ТВ з плоским екраном, сейф, кондиціонер, міні-бар , шафа / гардероб, фен, туалетні приналежності, тапочки, ванна або душ.

Харчування: Лайт "Все включено"

Пляж: власний - платформа, галька. Лежаки, парасольки і рушники надаються безкоштовно.

Задать вопрос

Комментарии