Готелі

Pharos 3*

Забронировать онлайн
Категория: Бар
Розташування:
У місті Бар, потопаючи в зелені пальм, ялиць і інших вічнозелених рослин. Недалеко від готелю знаходиться Старий Бар, один з найдавніших замків на південно-східному березі Адріатичного моря. У 800 м - розташований міський порт. З порту Бар кілька разів на тиждень відправляється пасажирський пором в Італію. Через тунель «Созіна» з Бара можна швидко і комфортно дістатися до Подгориці. Відстань до аеропортів: Тиват - 60 км, Подгориця - 48 км.
 
Пляж:
У 600 м від готелю власний гальковий пляж, обладнаний лежаками і парасольками. До пляжу надається трансфер за бажанням. До послуг туристів - пляжний бар і прокат катамаранів.
 
Інфраструктура:
Готель оточений оливковим гаєм, кипарисами та середземноморським садом. Стійка реєстрації, ресторан національної кухні, тераса на даху готелю, прокат автомобілів і велосипедів, паркування для гостей готелю. Для розміщення пропонуються - 2 дво-, 10 трьох- і 3 чотиримісних номери. Максимальне розміщення в готелі - 46 осіб.
 
У номері:
B STD: Кондиціонер, кабельне телебачення, бездротовий інтернет, холодильник, ванна кімната, фен. У більшості номерів - балкон.

 

 
Задать вопрос

Комментарии