Готелі

DE LARA 3*

Забронировать онлайн
Категория: Бар

Розташування:

У курортному селищі Утєха, який розташований в південній частині Барської Рів'єри. На відстані 10 км від міста Бар, який є центром цієї Рів'єри. Утєха, сьогодні швидко розвиваючийся курорт, який має блискучі перспективи. Тут все облаштовано для відпочиваючих - працюють кафе і ресторани, які пропонують у своєму меню різноманітні страви національної кухні.

Пляж:

У 50 метрах від готелю знаходиться власний пляж (платформа) «Полюшко Пьєсак», парасольки і лежаки - безкоштовно. Водні види спорту (банан, катамаран, водні лижі) - за доплату. А в 500 метрах - пляж «Увала Масліна» - це гальковий пляж, тут є ділянки, обладнані бетонними плитами і містками для комфортного заходу в воду. На узбережжі цього пляжу є невелика набережна з літніми кафе, барами, ресторанами та крамницями. Далі за набережною тягнеться великий тінистий оливковий сад.

Інфраструктура:

У готелі 16 апартаментів (максимальне розміщення в номері - 6 осіб). Готельний комплекс має в своєму розпорядженні: два басейни (дитячий і дорослий), ресторан з терасою, пляжний бар, дискотека, пральня, конференц-зал, камера зберігання багажу, дитячий майданчик, сейф на рецепції, парковка.

В апартаменті:

В апартаменті 04:
Площею 40м2, двокімнатний, в спальні французьке ліжко, в залі два ліжка, міні-кухня, холодильник, супутникове телебачення, кондиціонер, душова кабіна, балкон з видом на море.

В апартаменті 06:
Площею 65м2, трикімнатний, дві спальні (в одній - французьке ліжко, в іншій - два окремих ліжка), в залі - два роздільних ліжка, міні-кухня, холодильник, супутникове телебачення, кондиціонер, душова кабіна, балкон з видом на море.

Задать вопрос

Комментарии