Готелі

TARA HOTEL 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія

Місцезнаходження: курортне містечко Бечічі, 25 км. від аеропорту Тиват, 73 км від Дубровника, в 2 км від Старого міста Будви (5 хв. на туристичному автопоїзді - 2 EUR, маршрутне таксі - 1 EUR, 40 хв. пішки по пішохідній доріжці уздовж моря). Останній ремонт / реконструкція: 2005 г. - повністю реконструйований.

В готелі: Сучасний готельний комплекс складається з головної будівлі, 2-х поверхових вілл Пальма, Мімоза, Камелія та вілл Магнолія (2-х і 3-х поверхових будиночків).

У номері: ванна кімната, телевізор, окремі ліжка, телефон, сейф, фен, французький балкон.

Номери:

DBL std: 23м2, французький балкон з видом на парк, два окремі ліжка або французьке ліжко. Максимальне розміщення - 2 людини. Примітка: Немає можливості поставити додаткове ліжко.
TRPL: 30м2, французький балкон з видом на парк, три окремих ліжка (дві з них можуть бути складені разом). Максимальне розміщення - 3 людини.
Family room: 50м2, балкон з видом на море або парк, спальня (французьке ліжко), вітальня (розкладний диван).
Максимальне розміщення - 3 дорослих або 2 дорослих + 2 дітей.

Інфраструктура, послуги, спорт в готелі: 4 ліфти, ресторан на 500 осіб, кафе бар «РОМАНОВ», аперитив-бар, крамниці, конгрес-зал (500 чол.), дитячий майданчик, інтернет-кафе, TV-салон, відкритий басейн з прісною водою. Анімація російською мовою в залі з великою сценою, універсальний майданчик для міні-футболу, гандболу, волейболу, тенісу. Окремі майданчики для міні-гольфу та баскетболу, стрільба з лука, водний велосипед.

Пляж: готель орендує 150-метрова ділянка знаменитого мелкогалечного пляжу Бечічі, розташованого в 100 м від готелю. За програмою All Inclusive Light - 2 лежаки і парасолька на пляжі (за 3-ій і 4-ий лежаки доплата за 2 євро). При проживанні на базі сніданків (ВВ) лежаки і парасольки на пляжі оплачуються окремо.

Харчування: Сезон 2010 Додано харчування All Inclusive Light:

- Сніданок + напої (місцевого виробництва);
- Обід + напої (місцевого виробництва);
- Вечеря + напої (місцевого виробництва).

Оцінка експерта: затишний і тихий готель, рекомендуємо для сімейного відпочинку.

Задать вопрос

Комментарии