Готелі

Апартаменти ZB ELLITE 4*

Забронировать онлайн
Категория: Чорногорія
Місцезнаходження:
Абсолютно нові апартаменти, розташовані приблизно в 500 м від моря в курортній зоні Будви. Поряд з готелем МБ і апартаменти Нада.
 
В готелі:
Щоденне прибирання апартаментів, зміна постільної білизни кожні 3 дні, щоденна зміна рушників. Послуги пральні за додаткову плату за домовленістю з покоївкою.

У номері:
APP 02+1:
 близько 45м+ тераса. Апартаменти типу квартири. Вітальня з розкладним диваном і диваном для сидіння. Підлога - керамічна плитка. Обладнана кухня у складі вітальні. Спальня: два окремих ліжка. Підлога – ламінат. Ванна душовою кабіною і пральною машиною. Вихід на терасу з обох кімнат з видом на сусідній будинок (впритул). Примітка: кондиціонер тільки у вітальні.

АРР 04+1: близько 65м2+ 2 тераси. Підлога - ламінат всюди, крім кухні і коридору. Вхід в коридор, направо одна спальня з двома окремими ліжками. Велика повністю обладнана кухня. Вітальня: розкладний диван і крісло, вихід на велику терасу з гарнітуром для сидіння і з видом на сусідні будинки. Друга спальня з французьким ліжком, вихід на напівкруглу терасу з видом на сусідні будинки. Ванна з душовою кабіною і пральною машиною.

Харчування:
Без харчування. Є можливість замовити сніданок в ресторані готелю МБ
 
Пляж:
Через дорогу, муніципальний, дрібна галька. Лежаки і парасольки - за додаткову плату.
 
Оцінка експерта:
Чиста, скромна вілла.

 

Задать вопрос

Комментарии