Готелі

Готель Adria Budva (ex. Plaza Budva) Hotel 4*

Забронировать онлайн
Категория: Будва

Розташування: Готель розташований в самому центрі Будви в 100 метрах від старого міста. У 23 км від аеропорту Тіват і в 65 км від аеропорту Подгоріца.Поруч є вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, ресторани національної кухні, сувенірні лавки.Готель відкритий в 2016 році.

Інфраструктура: Ресторан з відкритою терасою, бар, тренажерний зал, СПА центр, відкритий басейн

На всій території готелю - безкоштовний WI-FI. Працює на базі сніданків, цілодобове обслуговування номерів.

Розміщення: У готелі 80 номерів, є connected номери

Номери:

DBL SUPERIOR: площа 23-28 м2, французьке ліжко або два роздільних ліжка, кондиціонер, супутникове ТБ, Wi Fi інтернет, телефон, міні-бар, сейф, санвузол з душовою кабіною, фен, балкон з видом на море або гори. Максимальне розміщення: 2 + 1 чол.

Family: площа 40-46 м2, французьке ліжко та розкладний диван, міні кухня, кабельне телебачення, телефон, санвузол з душовою кабіною, фен, балкон з видом на море або гори, кондиціонер, міні-бар, сейф, Wi Fi інтернет. Максимальне розміщення: 4 людини.

DELUXE SUITE: площа 67-70 м2, вітальня з диваном, спальня з французьким ліжком, кабельне телебачення, телефон, санвузол з душовою кабіною, фен, балкон з видом на море або гори, кондиціонер, міні-бар, сейф, Wi Fi інтернет. Максимальне розміщення: 5 чоловік.

Пляж: Міський гальковий пляж в 50 метрах від готелю.

У 300 м від готелю знаходиться найкрасивіший дрібно-гальковий пляж Будви - Могрен, на пляжі знаходяться кілька ресторанів. Пропонуються водні види спорту.

Задать вопрос

Комментарии