Готелі

Priv app Romantika Stoliv 3*

Забронировать онлайн
Категория: Котор

Розташування:
У романтичному місті Столів на березі Которської затоки, між середньовічним містом Котор і новою мариною Порто Монтенегро. В 5км від Котора і в 7 км від аеропорту Тиват. Численні пірси Століва обнизаний традиційними рибальськими човнами - свідоцтво багатовікової традиції, завдяки якій селище придбало свої характерні риси. Мальовничі дороги обрамлені безліччю старих кам'яних будинків, побудованих в середньовічному стилі, характерному для даного регіону Чорногорії, а саме селище має безліч старовинних палаців і церков.

Пляж:
Через дорогу від вілли - власний гальковий і бетонна платформа, обладнані шезлонгами і парасольками (безкоштовно).

Інфраструктура:
Вілла стоїть на березі затоки, до послуг гостей: паркінг, пірс (можливість замовити прогулянку на катері), ресторан в середземноморському стилі (KONOBA VERIGE), прекрасна кухня, відкрита тераса з видом на Пераст. На віллі 3 поверхи, всього 9 номерів, всі номери з кухнею, з балконом з видом на море. Прибирання номерів, зміна рушників - кожен третій день, зміна постільної білизни - через сім днів. Можна замовити сніданки або напівпансіон в ресторані вілли. Check in - 12:00, check out - 10:00.

У номері:
У STUD: Однокімнатний номер, французьке ліжко, односпальне ліжко, шафа, їдальня зона, кухня з необхідним посудом, холодильник, чайник, кондиціонер, кабельне телебачення, інтернет (в зоні ресторану), ванна кімната (душова кабіна), балкон з видом на море (відкривається захоплюючий вид на прекрасне село Пераст (знаходиться під захистом ЮНЕСКO) і знамениті острови Gospa od Skrpjela і Sveti Dorde.). Максимальне розміщення - 4 людини.

 

 

Задать вопрос

Комментарии