Готелі

Priv app Lakicevic

Забронировать онлайн
Категория: Крашичи

Розташування: У маленькому селі Білила на північному березі півострова Луштіца, між містами Тіват і Крашічі. У 20 км від Старого міста Будва, в справжньому рибальському селищі з кам'яними будиночками. Відстань до аеропорту Тіват- 9 км, до залізної дороги м Бар -59 км, до автобусної зупинки - 30 м, до магазину - 800 м. В даний час в селищі постійно проживає не більше двадцяти сімей. Це місце для тихого, спокійного і романтичного відпочинку.

Інфраструктура: Чотириповерхова будівля, простора тераса з видом на затоку, доступ до інтернету, паркінг. Є можливість організувати нічну риболовлю чи прогулянку на катері по Боко-Которської затоки. 

Розміщення: Пропонується 17 двох-, трьох- і чотиримісних апартаментів.

Номери:

STUD: французька або окремих ліжка, кондиціонер, кабельне телебачення, інтернет, міні-кухня, холодильник, чайник, ванна кімната, балкон. Максимальне розміщення 3 людини.

АПП 04: двокімнатний номер, в одній спальні французьке ліжко, в іншій два односпальні ліжка, кондиціонер, кабельне телебачення, інтернет, міні-кухня, холодильник, чайник, ванна кімната, балкон.

Пляж: 50 метрів, міський, галька / платформа. Скельні пляжі, розкішні морські пейзажі, чисте повітря і відчуття повного єднання з природою - причини того, що відпочинок в цих місцях вибирають ті, хто хочуть відпочити від суєти мегаполісів.

Задать вопрос

Комментарии