Готелі

Park Bijela 4*

Забронировать онлайн
Категория: Герцег Нові

Розташування:

У селищі Бієла, на березі моря, недалеко від старовинного міста Герцег Нові (10 км), оточений великим парком. Відстань до аеропорту Тиват (Tivat) - 12 км, відстань до аеропорту Подгориця - 100 км. Поруч знаходяться готелі - Delphin і Regina, а також культурно-історичні пам'ятники і старовинні споруди: церква Покрова Пресвятої Богородиці (Crkva Rize Bogorodice XIV століття) з дуже цінними фресками. Готель побудований і запущений в експлуатацію в червні 2016 року.

Пляж:

У 10 м від готелю, власний піщано-гальковий пляж, обладнаний шезлонгами і парасольками. На пляжі широко представлені водні розваги - катання на банані, водні лижі, катання на скутерах.

Інфраструктура:

Сучасна будівля, рецепція, головний ресторан, кафе-тераса з прекрасним видом на море, СПА центр на даху готелю, відкритий і закритий басейн, дитяча ігрова кімната. До послуг гостей прокат автомобілів. Для розміщення пропонується 262 номери з видом на море, гори, парк.

У номері:

Номери декоровані в медітеранському стилі, французьке ліжко і софа, кондиціонер, кабельне телебачення, плазмова панель, робоча зона, міні-бар, сейф, Wi-Fi інтернет, санвузол з душовою кабіною, більшість номерів з балконом. Можливе замовлення дитячого ліжечка.

Задать вопрос

Комментарии